Auteur

Corinne Hamoen
Foto: Natasja Lieftink www.sensibeeld.nl

Er was eens een meisje dat altijd aan het schrijven was en ze droomde van sprookjes. Door de sprookjes was ze nooit alleen. Het liefste was ze in het sprookjesbos van de Efteling. Urenlang kon ze kijken en luisteren naar de verhalen. Het mooist vond ze de dansende elfjes en de muziek bij het sprookje van de Indische Waterlelies.

Dromen van sprookjes

De droom verdween langzaam en op een zeker moment was de de droom vergeten. Het meisje werd een vrouw. Ze kreeg kinderen en werkte hard. Na een moeilijke periode in haar leven, met veel verdriet, kwam langzaam de droom weer terug. Ze vond hem onder het stof in een kistje met zeven sloten. De zocht en vond de sleutels en opende het kistje en blies het stof eraf. Nu is de droom werkelijkheid geworden.

Samen met haar droomploeg Is het boek er gekomen. Haar droom is dat iedereen die dit boek gaat kopen, samen gaat lezen en samen gaat koken. De recepten zijn bedoeld om vooral aan te passen. Fantasie daar draait het om.

Die vrouw, dat meisje? De auteur van “Roos en Kris” dat ben ik: Corinne Hamoen.

Kijk ook eens op mijn zakelijke website.

Op 28 oktober 2017 verscheen een nieuw boek, een verhalenboek voor grote mensen.
Rondje Maassluis en andere verhalen

Filmpje

In dit promotiefilmpje vertel ik je over mijn droom. Kijk mee en zie hoe Anyaka en Milo luisteren naar het verhaal van de boom die wilde dansen. Dan komen Roos en Kris tot leven zo lijkt het wel. De kinderen gaan aan de slag in de keuken. Zie je ook hoeveel plezier de kinderen hebben bij het maken van de boompizza?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Dan wil je het boek natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Bestel het nu!

Veel kijk-, lees- en kookplezier!

Corinne Hamoen, auteur Roos & Kris, het sprookjeskookboek

tel 06-18134043

info@corinnehamoen.nl

Film gemaakt door Zoë Cramer – Red Pepper Gang Productions